En vecka

Om en vecka ligger jag på en solstol på varma Kreta!! SÄÄÄÄS!!! Men ikväll blir det PARTY in Haannnnas djuuungell! MOHAHAHAHA =),

tja tja

/F.<3

Helgen sluut!

Nog en av dem sjukaste helgerna jag varit med om, Men guuud vad trevligt man haft det! Jag skriver kanske förmodligen om denna helg lite senare, för nu ska jag kääägga, sen cooop, sen kvääällsfiiiika. Tjooheej!! Kan säga man har träffat nytt folk, som är hur trevliga som helst!

Tja tja
/F.<3

tidig morgon!

Upp och hoppa tidigt idag! Päronen stack nästan precis. Husbilen nästa för dem och jag sitter här då själv med min lilla vovve. Har precis ätit frulle och tagit mina vitaminer och allt sånt som är bra för kroppen. Nu ringde min goa lilla farmor precis och hon berättade att en svensk flicka som var på språkresa på Malta har fått svininfluensan! MALTA!! NAAJ! hemskt ju.. Som tur ska jag ju inte till Malta iår eller det är jätte synd men kanske lika bra när den där störda svinsjukan finns där med. Iochförsig finns den överallt men hoppas ju verkligen inte jag får den!! Nu ska jag nog bara gå och duscha lite ta på mig träningskläder och sen bege mig till farmor,hjälpa till lite där sen hem ge Titti mat och sånt. Sen bär det av in till Malmö. :), Tjoooheej!

Tja tja

/F.<3

Juno



Blir Juno jag beger mig och ser nu!!

Tja tja och God natt!

/ F. <
3

Min dag 21/7

Dagen idag har varit väldigt väldigt lugn. Tränade lite här hemma i förr/efter middag. Sen strech. Åt, duschade sen bar det av till Burlöv center med mamma för att bara sticka inom apoteket. Köpte mina gulliga Hello kitty plåster igen, sen kräm och schampoo och balsam. Schampoo och balsam till resan och sen köpte jag med vitaminer ju. Nu ska ingenting få angripa mig. Icke!! Hos morfar läste jag i en bok om när man skulle ut och resa sen en bok med enkla engelska fraser man kan ha väldig nytta med när man är utomlands. Jag tyckte jag kunde nästan allt som stod i den men det är väl mest när det kommer en som talar engelska och ska fårga mig något jag blir så nervöös! haha.. Men nu på kvällen inte gjort så mycket. Tänkte nu faktiskt dra mig tillbaka till min lilla säng och glo på en film. Imorgon är förmodligen än lite mer händelserik dag än vad denna var.


Tja tja

/F.<3

Måns är för bra!




Lili & Sussie

Såg på allsång på skansen innan ikväll. Asså shiit, dessa vackra kvinnorna har ju verkligen utseendet men snälla!! Deras sångröster hur låter det?! Sen står dem där på scenen och tror dem är yngre än vad dem är. Åren har gått. Såklart innan när dem var kända kunde dem va så men det ahr gått nu typ 20 år. Dags för dme att kanske satsa på någon annan genre i musiken kanske inte pop passar dem längre, iallafall inte deras röster. Det var mer pinsamt att se dem faktiskt! Tyvärr är det sant och jag tror fler håller med mig om detta. Pinsamt värre! Klippet är här nere! Checka läget bara!



tja tja

/F.<3

Bella


Bella Arschmeed! Har icke träffat henne på massa år nu!! eller mer några dagar, men endå (a) , hihihi.. <3

tja tja

/.F <3

Pauline, Give me a call



När vi var på Allsång på skansen förra veckan så sjöng hon denna, och nu har jag fastnat så för denna låten. Underbar!!! <3

Tja tja

/F. <3

Stockholm!

Förra veckan var jag i Stockholm ju. Fyra Underbara dagar! Med Allsång på skansen,shopping och massa annat gott gott. Vi hade verkligen super duper bra. Saknar det verkligen redan!! Snart ska jag upp dit igen. Lite bilder där ifrån sitter ju inte fel, så varsegood! =)



Denna bilden är till Julia! hihi <3


Bella på lidingöbanan till vårt fina hotell ute på Lidingö!


Bella och mitt fina rum, eller vår säng iallafall.( Bella snarkar)


min gulliga päron i stan!<3


Bella och jag i stan <3


Bella i sin seexiga pyjmas! ;) GRAAUW!


Bella och jaaag, aarrschmeeed! <3

Skåningarna redo för utgång till stan,shopping och lita museeum!! ÖSS!

Bella och jag på världens mysigaste museeum , Junibacken! <3

pappsen och Pettson! =)

Karlsson på taket, junibacken!

Tant brun tant grön tant gräddelin och tant blå, så smart är jag när jag ska berätta för pappa vad dem heter.

Tisdagskväll träffar familjen 'Harvigsson, Världens trevligaste familj!

Onsdagen var vi först på dan på Cosmonova och såg 3D tyvärr somnade jag lite så såg inte hela. (A)

On the night we went to Gröna Lund!! Tror ni itne pappa vinner mega chocklad!!

Håkan lika normal som alltid. hrm.. ;) HAHA


Sista kvällen i Stockholm, jag vill ju verkligen visa er hur vi hade det i minsta detalj!! Fråga bara oss om ni inte hittar med tunnelbana för vi akn hjälpa er, för v e BÄÄÄST!!! <3

HAHAHAH... Tack för underbara dagar!!! <333

Tack Bella med för du lärde dig mitt namn först i klassen ;) hahahaha...

Tja tja!

/ F.<3

ps. Tyvärr blev det inte filmning enda till hotellet men nästan!! ni missade backen! men inget att se ;) HAHAH.. Njut av filmen!!

Vitaminer , Tummen upp för det!

Nu bär det av till morfar min med kära mamma. Innan vi åker till han ska vi förmodligen sticka inom Burlövs center ochköpa lite vitaminer till mig och sånt. Jag vill ju icke bli sjuk nu innan jag åker iväg. Jag som är dötts rädd för att få svininfluensan eller sjuk över huvudtaget. Jag blir ofta inte sjuk men när jag blir sjuk så måår jag icke bra. Eller förkyld det är jag alltid.l Var det hela första året på gymnaiset och det är icke kul kan jag säga er.

Ha det!

Tja tja!

/F.<3

Natt,träning

Inaattt!! sjuk dröm. drömde att min syster hennes pojkvän och typ min mormor också var på Kreta samtidigt som jag och Filippa. var lite sjukt, men kommer inte ihåg allt exakt :P, hahaha.. Nu har jag gjort lite sit ups och rumpövningar sånt skit, stretchade lite också. Det är najs naajs. Inget sats för mig idag då så får räcka med de. Men rätt skönt har träningsvärk idag endå så. Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Får väl se hur dagen blir nu sitter jag här med en tofs mitt på huvudet, sport bh,balettskor och mina skön sköna jazzbyxor som jag köpte förra veckan i Stockholm på Dance&gym shop. Mihihihi..

Tja tja

/F.<3


Min dag 20/7

Så kul att ens cykel är stulen då. Varför händer allt mig och Julia?!! Vi cyklade till Malmö idag för att träna. Super bra gick det verkligen men sen när vi skulle hem såg vi att det börjat regna vi tog papper på sats så vi kunde torka cykeln lite. Men se där när vi kommer ut så har vi inga cyklar att torka!! båda våra cyklar är borta, puts väck!!! shiit vad irriterade vi blev. vi bestämde oss för att gå hem från Malmö. När vi kommit en bit vände vi och började leta efter våra cyklar men därefter tog vi bussen till Åkarp och gick sedan hem där ifrån. Jag bara flabbade och Julia var bara aas laack xP HAHA.. Men men.. Nu sitter jag här hemma. Träningsvärk i lårna men om man ska va fiin får man lida pin lite;), Tränat Core idag igen. Imorgon blir det nog tyvärr ingen tränning, inget speciellt på sats imorron om jag inte åker in och kör lite i gymmet men tror dock inte de. får väl bli lite hemma istället, sit ups och såna grejjer. Min kropp laddar inför en härlig vecka på Kreta ju. Fast känner nu jag börjar bli lite förkyld, ont i halsen och sånt. Men kan de kanske bero på allt snack om svininfluensan? haha.. man blir värsta hyprokondiker av den där influensan. Jag tycker såhär! Om man endå tränar får man äta saker man tycker är gott. Så ska nog gå och hoppas på att vi har pop corn hemma som jag kan kägga. Men såklart kommer jag må dåligt efter jag ätit dem men aash det får jag väl stå ut med.


Tja tja

/ F.<3

träning på g.

Nu bär det av till Malmö gå ut snart. Träning! Men först får jag ju gå ut med lilla vovven Titti. Har strechat nu liita. Visst är jag duktig? (A) hihihi..

Tja tja!

/ F.<3

dans till hösten

Måste göra dans till mina smågrupper till hösten. Tips på några låtar? tror för den lilla gruppen gör jag nog någon liten dans till tjabba tjena hallå. Vad tycker ni om de? Gulligt väl?! Sen måste jag strecha liita, fast har träningsvärk från igår. Men men de går väl över när jag tränar sen ikväll. Nej nu får jag starta med danserna. Tjabba tjeena. Tips på musik till uppvärmning säg till då. Behöver lite tips med rolig musik!

Tja tja

/ F.<3


7/8 =)

Vänner



Nu är första säsongen av vänner klar!
Och jag bara älskar ROSS!! Jag vill också ha en sån underba kille. Var ska jag hitta han? Denna serien är så sjukt underbar och kul. Känns ibland lite sjukt att jag ligger där uppe på mitt rum sent på kvällen och skrattar för mig själv. Man kan ju inte iheller låta bli att skratta. Nej nu måste jag träffa Filippa snart asså och få den där andra säsongen!! Första säsongen var iallafall toppen!! Och det kan ju bara bli bättre.

tja tja!

/ F. <3

Core


Ni kanske undrar vad core är för något?

Jo Core är en träningsmetod som mest satsar på mage och rygg. Av att träna core förebygger man att inte bli skadad så lätt.



Hälsobringade effekter av Core-träning
- Smidigare kropp
- Bättre hållning
- Ökad fettförbränning
- Skadeförebyggande
- Ökad styrka
- Stabilitet
- Minskad risk för smärta i nedre rygg


Ah där är lite hru core är! Bara 30 minuters pass och det är precis lagom och man känner verkligen att det ger något. bara efter ett pass så känns det väldigt bra. Så om man går flera pass då borde de bli super bra ju.


 


Tja tja

/ F. <3

Min dag 19/7



Tooodaaay har jag varit med Julia ju , sjuukt men så sant så!! Vi hade faktiksit väldigt trevligt. Gick en promenix till Lomma sen tog vi bussen till Malmö( Vi har ju såna skillade smmarkort) sen gick vi där i regnet och så han vi med tåget vid halv 9 tiden så åkte vi hem igen. Snacket idag har varit blandannat om; vänner,drömprins,drömmar  till morotskaka och träning. Ärligt talat så måste jag ta upp de nu här, Julia och jag diskutterade kroppar idag. Julia tycker hon e tjock och fet! Jag blri så lack när hon säger så. Hon är ju inte tjock!! Ellerhur?! Det är ju fint när tjejer har lite kruver ellerhur? JULIA! Du har ju den kroppen killar vill ha , va glad för de och va stolt!!

Idag har jag också varit och tränat. Tränade CORE, hade tänkt göra de nu några veckor framöver tills jag åker på semester men sen när skolan börjar får träningen starta igen.

Tja tja ;)

/ F. <3

Anna Nicole Smith



Har nu sett klart filmen om Anna Nicole Smith, eller som hon egentligen heter Vicky Lynn Marshall. Henne liv var helt sjukt! Iallafall verkade det jävligt sjukt. Anna Nicole verkade verkligen bry sig om sin son som var hennes enda familj tills den 89-åriga mannen kom in i hennes liv. Trotts ålders skillnaden på dem två verkade de faktiksit va lyckliga och jag tror verkligen inte hon bara var ute efter pengar. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om filmen. Den är både bra och dålig. Den visar både att Anna Nicole var en väldigt kärleksfull och trevlig människa men den visar också att hon var en rätt korkad person. Ärligt talat tror jag inte hon var så korkad som dem visar upp i filmen. Den är nig endå värd och se, jag tror man ser på denna omtalade människa med lite andra ögon då om man ser den.

/ F.<3

.

Idag var jag med Julia!! Evigheter sen och det var UNDERBAART!! Känner verkligen hur jag saknat det mn sen också längtar jag aap mycket till man ska utomlands och Hanna och Idaaas "barnkalas" MOHAHAHAHA =), Vi ska ha kul ellerhur?!!! ;) graaauw! men KVÄLLEN HAR VARIT TOPPEN,ser nu filmen om Anna nicole Smith. Nu börjar den...

Tja tja!

/ F. <3

Mojje



Mojje är ju för duktig! <3

Britney Spears!



Jag ville ju se Britney Spears i Stockholm!! Varför fanns där inte biljetter kvar!!  :(, Hon är ju super duper grym! :)

/ F. <3

Kärlekssång!

Någon som kan ge tips på någon bra annorlunda svensk kärlekssång? Till ett bröllop. Behöver hjäälp!!


Kreta om 18 dagar!





Om 18 dagar åker jag till detta underbara hotell! Ska bli naaaajs naaajs!!
Filippa , Vi ska ha det aaaasss naaaaaaajjjjssss!! Fatta det blev av! ;) HAHA =)


tja tja!

/
F. <3

Stockholm 13/7-16/7

För några dagar sen kom jag hem från underbara Stockholm! Guud vad jag älskar den staden!! Haft 4 underbara dagar med shopping,god mat (utom sushi skitet, smakade fan akvarium i hela käften), gröna lund, allsång på skansen, lidingö,tunnelbana,lidingöbrat (eller inte många men fanns ju respetionisten ;) graauw) HAHAHA.. Nej väldigt väldigt bra dagar har dte varit iallafall! najs naajs!! Måste bli Stockholm snart igen, emn har nog dock inte pengar till de än. :(

Tja tja!

/ F. <3


16/7 Bella 16år!



GRATTIS min lilla solstråle!!
16 år!
Snart blir du lika stor som mig! hihihi..

Älskar diiig! <3

Tja tja!

/
F. <3

In daaas Stockhooolm, och kollar efter snygga lidingö killar ;) graauw!

Tja tja från Stockholm! Läget är under kontroll!! Maaarscchmeeed!! En underbar middag,fiint hotell och trevligt sällskap. Imorgon så kommer förmodligen Sofie med familj. Sjukt att dem bokat på samma hotell som oss. En sak e jävligt konstigt, har gått en hel dag i Stockholm utan att ha sett några snygga killar. Fast okej,på tåget var det en aaaas snygggg!! MAHAHAHAHA.. Nu ska jag snart upp på daaas ruuum!! Jag måste lööösa mysteriet med den där jävla mobil tjuven. Så lysssnaa!!! Ni som var hemma hos mig i Lördags, Såg ni någon person som tog två mobiler!! Den som tagit dem kan gå dirre och lämna tillbaka dem i min brevlåda. Ni kan endå inte använda dem, för dme är späärradeee!! Men men.. Ska njuta nu av livet här uppe på LIDINGÖÖ och spana vidare om jag hittar någon snygg Braaat som jag kan ta med mig till skånelaand.

Tja tja ;) !

/ F. <3

Britian´s got talant



Är inte dessa barn för underbara? Tänk om man skulle varit så duktig när man var så gammal som dem?

/ F. <3

The poodles <3



 Jacob Samuel är nog en av dem bästa sångarna jag vet ärligt talat. Han e ju såå gryyymm!! Jag mår bra när jag lyssnar på The poodles låtar alltså! Underbart är det!!

Tjaa!

/F.<3

VAARMT!

Lomma och bada?`Yes yes yes yeees! <3

RSS 2.0