Höstlovet snart slut :/ ,och nya starka tag i skolan :)

                                              Halloween 


Ja då var väl detta höstlovet slut. Tillbaka till Plié,rise,stämmor,pade buré, noter,gehör ja allt sånt som är vardag på min kära skola. Trotts jag älskar mitt skola så in i så tycker jag lov är världens bästa! Tyvärr så har inte detta lovet varit något speciellt mer än att det varit lugnt lov utan något extra. Var blev en rolig Halloweenfest av? var tog alla fester vägen? ja allt bara nu på lovet bara försvann. Nu när man har tid att umgås med folk så bara alla försvinner :P, Men aja, nu blir det dags för att ta tag i nya krafter och börja jobba igen! Det är väl inte läge redan nu börja bli stressad över skolan? Men jo det blir jag! Musikteoriprov,uppdansning till våren, uppsjungning i kören och en engelska uppsats som ska vara klar nu till måndag! Uppdansningen känner jag mig endå rätt lugn för just nu men måste börja plugga in ordet bättre. Alla balett orden palla! :P, men tänk uppsjungningen på Onsdag! :O, jag kan inte min stämma äns, shiit asså men aja hoppas det går bra! får öva måndag och tisdag på den. What should we do in the drunken sailor är det som vi ska sjunga xP, riktigt kass låt men det får gå ;), Livet är annars hur bra som helst! :), Puss puss / Frida

Denna trevliga kjol har min ´kompis gjort :)

                                          Kjol :)


Denna trevliga kjol gjorde min kära vän Julia när vi gick i 9.an. Är den inte riktigt fin? :), Den ser ju typ nästan ut som den Ebba von Sydow har på sig på den bilden, Julia är kanske den nya designern som syr kläder till kändisar när hon blir äldre? eller vad säger ni? :)

Pussilipuss/ Frida


;)

High school musical <3

                                               High school musical <3

Troy är basketspelare på skolan East High i Albuguergue, New Mexico. På nyårsafton träffar han en tjej, Gabriella, på en fest och tillsammans sjunger de karaoke. Gabriella och hennes mamma är nyinflyttade och när skolan börjar veckan efter träffas de igen. På skolan ska man sätta upp en musikal och både Troy och Gabriella hoppas få huvudrollen, vilket verkligen inte syskonen Sharpay och Ryan gillar. De har alltid fått huvudrollerna, men nu har de fått stor konkurrens. Troys baskettränare (som dessutom är hans pappa) tycker att han borde koncentrera sig på basketen och Gabriellas kompisar anser att hon borde ägna sig åt matematik istället för att sjunga. Chad och resten av basketlaget och Taylor och hennes mattegäng försöker få Troy att säga elaka saker om Gabriella och sen visa det genom en webbkamera. När Gabriella ser det blir hon ledsen, och bestämmer sig att inte sjunga med honom. Vilket slutar med att hon och han blir på dåligt humör och Troy blir jättedålig på basket. Det är då Chad och Taylor bestämmer sig för att fixa ihop Troy och Gabriella igen. Men vad gör de när mattetävlingen, baskettävlingen och den andra uttagningen på musikalen är samtidigt?

High school musical, En av dem bästa filmerna jag sett! Och vad blir inte bättre då när det kommer en tvåa och en trea med? När man ser på dessa filmerna blir man bara inte så glad för att man får se snyggingen Zac Efron nästan hela tiden utan det är också för musiken, människorna i filmen är så otroligt glada och trevliga. Även Sharpay är en riktigt bitch så har hon endå något så trevligt i sig som man gillar. Jag såg high school musical 3 på premiären nu i Onsdags och den var fantastiskt bra. Man satt och log igenom hela filmen! En sak jag vet många stör sig på i dessa filmerna är att Zac och Vanessa aldrig pussar varandra. Men vad  gör det egentligen? Kyssar är ju inte allt i ett förhållande. Vänskap är ju också väldigt viktigt i ett förhållande och det är de jag tycker dem visar så bra i filmen. Dem har nästan alltid kul tillsammans, såklart kan det bli missförstånd mellan dem men det blir bra till slut och så lever dem lyckliga utan att försöka hitta fel hos varandra. Jag såg en intevju med Zac när han var här i Sverige. Då pratade dem blandannat om hur det kändes att spela mot sin flickvän. Och då sa han att han tyckte det var jätte bra för Vanessa är hans bästa vän. Låter inte det bara för härligt att höra? sen mer i intevjuen så fick han frågan om han var en lika bra pojkvän i verkligheten som han var på film? Och då sa han att han hoppades att han var så. Men han tyckte att Troy var en väldigt schyst kille och att han försökte vara som han. Och om jag ska va ärlig tror jag faktiskt att han är en sån perfekt pojkvän alla vill ha! Iallafall! Ni som inte har sett hsm ni MÅSTE se den annars missar ni något som är riktigt bra!!! Lova mig att ni ser den?!

Puss puss / Frida

http://www.youtube.com/watch?v=HBPpjLQpkgc

Sveamöösssa!!

                                                                        Rosa svea mössa :)

Vad tycks om en rosa Sveamössa? :) Jag tycker det e fint fiint iallafall =), kanske lita fjortis men vafan , (A), den är för fin för att bli stämplad som fjortismössa :P;)

Att slå barn är det rätt? NEJ!!

                                                 Slå barn eller någon människa överhuvudtaget är bara såååå feeel!!


Nu sitter jag här tidigt på morgonen och skulle egentligen börja och skriva på min engelska uppsats som handlar om man tycker det är bra att slå barn. Att slå barn är ju bara för hemskt. Vad är det som är så bra med det egentligen? Som tur så är det förbjudit i Sverige men fortfarande i andra länder händer det mer än ofta. Här i sverige händer det tyvärr också fortfarande men inte öppet. För ca 40 år sen så blev nästan alla barn slagna av sina föräldrar. Så idag är läget mycket bättre. Ni kanske har hört att förr så tyckte man att ett kokt styrk skulle vara bra för barnet i denras uppfostran. Men hur låter det? Vad hjälper det att slå sina egna barn man själv valt att föda? Det ända som händer med dem barnen som blir slagna det är att dem blir mer och mer rädda och tillslut inte vågar vara bland folk för dem kanske är rädda då för att göra fel. "Jag är en tonårig kille. Jag har blivit misshandlad sedan jag var tre år. Ett av mina första minnen är när mamma blir arg för att jag hade spillt ut schampo. Då band hon fast rep runt mina ben. Sedan stack hon en galge mellan repen och hängde upp mig i garderoben. Efter en stund kallade hon på mig, trots att hon visste att jag var fastbunden. När jag inte kom började hon att slå hon mig med en piskkäpp inne i garderoben."  Tänk detta är verklighet!! Fatta det låter som någon hittat på detta? Man tror inte sånt här händer. Men  det händer faktiskt nästan överallt. Han råkade spilla ut lita schampoo! herreguden, hur lätt är det inte att torka bort det? Nej istället för att torka bort det och vara vänner så blir mamman arg och binder upp den stakars pojken och sen så slår hon han. Varför skaffade hon barn då om hon gör så här mot han? Han kom faktiskt till denna världen för att få ha det bra och vara lycklig men vad fick han för liv? Jag läste i en artikel om en kille som blev slagen av sin styvpappa i tonåren och under dem åren så gick hans mamma bara undan och blundade för allt som hände. Nu när han blivit äldre och pratar ut om det så säger han att misshandel av barn är det värsta han vet. Ett barn är ju så litet och sårbart! Han sa att han har starka minnen från när hans styvpappa slog honom men det värsta var nog att hans mamma bara gick åt sidan. Det gjorde ju att han tillslut inte kunde lita på så många människor. Asså jag fattar inte varför man slår barn eller slår människor överhuvudtaget?!! , Ingen förtjänar att leva ett liv med att bli slagen och vara olycklig!! / Frida


RSS 2.0