<3

<3

Lördag

Filippa kommer snart, INGET KONSTIGT ALLS! och då ska vi planera liiita! Vi två har alltid jävulska planer! Men det är gött!!

Puss på er!

<3



Systrarna Arildsson

ÄLSKAR MINA SYSTRAR!

<3

Rhodos minen ;) HAHA

Detta är den seexgaste posé jag kan!

Tycker inte ni den är föör myyysig! ;)



PARIS

GUUD VAD JAG ÄR SUGEN PÅ ATT ÅKA TILL PARIS!

Sällskapsresan

En jäkla förkylning har ju kommit till en!! Uush vad jag hatar det! Men nu blir det väl lita middag, litet bad kanske också sen film! Kanske sällskapsresan! :)

Malena Ernman!

INGET KONSTIGT ALLS!

HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!

Sommaren!

Idag har jag vunnit på kort typ hundra gånger! Marcus bör nog öva lite till på det! ;), Jag ska nu gå och lägga mig i min sköna säng och läsa min engelska bok! Kvällen har bestått av att bli en nyttigare och snyggare människa! Nu jäklar! Sommaren 10! Och min tvättbräda ska blänka i solen! ;) HAHAHA! " Man kan iallafall få drömma lite"! :)


MIN RYGG VÄRKER!! VAD SKA JAG TA MIG TILL!!! :'(





Jazzteknik!

Nu har jag tränat lite jazzteknik och nu blir det vidare väll till den roooliga religionen!! Ush! Kommer jag hinna klar med den till fredag!!

Annat jag bör göra denna veckan;

* Läsa klart min engelska bok
*kunna Balett/jazzövningarna
*ensemble låten
*Göra klart dansen och fixa all musik till david

Mitt i detta stress kommer en premiär på The wiz i morgon som man bara måste se på! Så imorgon ska jag följa med till Daniels dansgrupper och glo lita, han vill jag ska göra diagonaler med dem. HAHA, det kan han ju bara drömma om! ;) :P <3

Ebba den nya bloggdrottningen!

http://ebba2004.blogspot.com/
Nu har Ebba min systerdotter fått sig en egen blogg, Ja man vet inte ritkigt vad man ska tycka om det. 6 år och blogg, hrm... ;)
<3

Slingor!

HEJSAN! Nu sitter jag här hos Filippa och vi slingar mitt älskade hår! Hopppas det bara inte bliiir missfärgat nu! Men kan väl inte bli värre än vad det är egentligen, vintern förstör ens hår!!!


RSS 2.0