.

Skola imorgon! Och min kropp vill inte detta!! :(



Fredagkväll!

NU IKVÄLL SKA BLI EN ROLIG KVÄLL!

Farmor <3


Idag har jag spenderat min eftermiddag hos min gulliga farmor. Började med att fika och lösa sudoku och massa sånt vanligt trams ;), Pappa var med där då och pratade och ahde mysigt. Sen blev det bara farmor och jag kvar då blev det massa prat om allt. Min farmor kan jag prata med om allting. Vi pratade killar,vänner och allt sånt som man pratar om med sina bästa vänner, och ja min snart 90 åriga farmor hon är en av mina bästa vänner. Hon förstår mig till 100 %! Som liten var farmor min bästa vän och jag var nästan alltid hos henne. Och som liten om vi inte lekte affär så spelade vi kort eller svarte petter. Och idag spelade vi det igen var nog nästan tio år sen vi spelade det. Och det var hur mysigt som helst! Jag ska bli som min farmor när jag blir gammal! Och så är det bara! Många tycker nog det är konstigt att man kan prata om killar och kompisar med sin 90 åriga farmor, men nej ni det är nog det bästa. Hon har ju också varit i min ålder och hon har väldigt många kloka saker att säga. Hon min farmor och jag var nog rätt lika när hon var ung så tror det också gör det enklare. Men det jag skulle vilja säga är bara att;
JAG ÄLSKAR DIG FARMOR! <3

Allt var ju så mycket enklare innan! <3

Dessan <3

Idag har min dag varit fin fin! Jag har haft fint besök! :), Först kom Adam sen Dessan. Så hade jag gjort Lunch till dem! Sen lite senare gick Adam hem och jag var bara med gulliga Desireé Persson! Haft en underbar dag med henne och guud vad jag skrattat och det gillar jag! Jag behöver såna människor som hon runt omkring mig! Jag blir så glad då!!
Nu ska jag nog gå och lägga mig snart! och försöka skita i massa skit som folk trycker på en!
En hjälpande hand!

Vanessa! :)

Snart kommer den där vackra saken längst bak till mig! :),
Vi ska ha det mys mys!
Men först blir det att köpa lita gott godis! ;)
<3

Kreta!

Lägger ut lita bilder från sommaren på Kreta bara för att få känna sommarkänslan lita :P, Men man bara saknar det så jäkla mycket när man ser bilder!

.

Jag har gjort klart venskan som ska vara inne nästa fredag! För underbart detta! Har med börjat på engelskan. så hoppas att jag snart är klar med den med! sen har jag naturen jags ka skriva klart sen plugga in det där kapitlet i matten så matten också blir klar! Detta ska jag fixa!
Men nu är jag hungrig! Hrm.. vad ska jag äta egentligen?
Sprida lita glädje hade jag tänkt göra med denna väääldigt graciösa bild! ;)

Crillis min vän!

Igår var det 18 års fest för Crillis på Deep! Trevligt trevligt!
Mysigt ställe och kul var det allt!
Idag har jag umgåtts med min lilla älsklings Crillis med och han är bäääst!!
Jag önskar att alla skulle haft en sån kompis som han! Men tyvärr är det nog så att alla har inte det! men jag ahr turen att ah fått en sådan!! tjooheej!
<3

Malin Maria Larsson! KOM HEM!

JAG SAKNAR DIG MALIN SÅ HIMLA MYCKET!
VARFÖR SKULLE DU ÅKA TILL ENGLAND! ALLA HAR BARA FÖRSVUNNIT!
26 Mars, Jag räknar ner!
<3
Jag älskar dig min vän!

Auld lang syne <3

Denna låten är så underbaar!
En riktigt böl låt!
<3

FAN VAD JAG SAKNAR OSS! VAD HÄNDE?!
Och nu fyller den ena 18 år! Fest och allt men inget är som innan! Vi är på helt olika håll! :(
Jag orkar inte detta!
Jag mådde så mycket bättre när vi hade varandra!
JAG BEHÖVER ER MER ÄN VAD NI TROR!!!! <3

Pippi Långstrump

Nu är Pippi Långstrump slut! Bra eller dåligt? Vet inte ritkgit! Kommer saknar lita personer där ifrån men annars kommer det bli skönt på helgerna! Äntligen så komem rjag inte vara sån tråkig vän på helgerna som inte kan göra något för jag ahr föreställningar, och det är väl bra tror jag! ;) haha
Nu ikväll bär det av till Big bowl för en stoor buffe förmodligen och bowling spel!! ;) Avslutningsfest! Jo taack! ;) <3

Daniel & Sarah 18 år!


I Fredags 18 års fest på dessa två ungarna!! Trevlig kväll!, Väldigt imponerad av Felix "nattklubb"! Och så jääkla gött ska jag säga att se killarna fårn skolan i vanlgia kläder jeans och snygga tröjor, icke vanligt på vår skola är mjukisbyxor och balett trikå pojkarnas bästa vän! ;)

Puss puss <3

RHODOS 10!

NU VILL JAG TILL RHODOS!!

Filippa!


Tack för du finns!
Jag behöver verkligen nu en riktig vän och jag vet att du är det!

Jag älskar dig vännen! <3

RSS 2.0