God natt!

Nej nu ska jag sooova! God natt!! Två dagar kvar i skolan sen 2 chilla projektdagar, seeeen LOOOOOV!!!

/F. <3






Malin, Tack! <3



Tack så mycket Malin. Det var väldigt skönt att få prata med dig! Skönt att få snacka med dig och veta att du verkligen förstår mig. Det betyder så mycket för mig att veta att du finns där för mig. Tack än en gång för du varit min vän i hela mitt liv! <333 Älskar diig!

Glad,ledsen,besviken!? <3

Det fanns en gång en tjej som för det mesta alltid var glad,sprattlig,vild och possitiv. Det var aldrig någon som såg henne ledsen eller sur. Hon var för det mesta känd för att vara den där glada som alltid hade ett bigma leende på läpparna som hälsade på alla och som ville prata med alla. Hennes vänner stod henne så nära och ingen kunde rubba bort dem. Dem var hennes allt. Men vad hände? Nuförtiden går denna tjejen runt och egentligen inte mår så bra som hon gjorde innan. Varför hon gör det är väldigt svårt. Lite som kanske har gjort att hon mår såhär är nog först och främst at hon aldrig blir av med sin förkylning så hon för det mesta är väldigt matt i kroppen och har ständigt en huvudvärk som kommer och går hos henne, men de kan också vara att hon mår allmänt dåligt för att teoriämnena i skolan får hon panik över! Att veta att man ligger på ett ig/G- är inte så himla kul, tro mig! Och att hon då känner också att hon inte vet hur och vad hon ska göra för att få in alla dessa svåra teoiämnen i huvudet. Men framförallt !, Hennes undran var är hennes vänner?  var är dem hon kunde lita på till 100% på innan? Var finns dem? Nu för tiden går denna tjejen runt för det mesta och är allmänt nere, ibland döljer hon det med att intala sig själv att dagen är såå underbar när hon geentligen tycker dagen är rätt trist och grå. Hon tänke rockså då och bara väntar på att få höra någon jobbig kommentar som får henne att tänka fy an vad dålig människa jag är. Just nu har denna tjejen väldigt svårt med att lita på folk och hon tar åt sig väldigt lätt. Hon vill ha tillbaka dessa nära vänner som alltid fanns där innan hos henne, som stöttade henne inte slängde ut några jobbiga kommentarer eller var allmänt tjafsiga imot henne. Hon vill känna att hon betyder något för nån. Men hur fan ska det kunna gå när hon inte litar på någon? Innan var hon en tjej som skett i vad allt och alla sa om henne och tyckte om henne. Hon bestämde själv hur hon skulle klä sig ingen annan fick bestäma hur hon skulle va,klä sig, sminka sig, nj det var hennes ensak och Det var då hon mådde som bäst. Då hon var omtyckt förmodligen av sina dåvarandre vänner. Nu vill den här tjejen bara bli den där glada,pigga,vilda tjejen igen! Men för att det ska lyckas behöver hon nog lite stöd. Men finns där någon? ,

Den är tjejen heter Frida Arildsson!



Sarah <3

  

Hejsan allihopa! Jag skulle bara nu säga några få viktiga ord!
Den svartvita bilden som är längst till vänster det är underbara Sarah! Min vän, min björn och min tvillingsyster. Sarah och jag började i samma klass nu första året på gymnasiet. Själv trodde jag inte att det fanna någon som var som mig,skrev som mig,skrattade lika sjukt som mig, tänkte som mig och mådde likadant som mig. Men jo helt plötsligt stod denna personen mitt framför mig. Det var sarah. Nu när vi gått i samma klass nu snart ett år så tycker jag och förmodligen du med att det blir mer och mer läskigare att vi e så lika. Kommer du ihåg det var nog andra veckan i skolan, vi satt bredvid varandra och vi bara stirrade på varandras papper där vi skrivit, vi skrev fasiken likadant ( bara att du skriver lite nogranare än mig nu, fast då var det skrämmande lika ). Vi tycker likadant och vi har samma torra sjuka humor. Men vad gör de? Det jag skulle skriva var just de att fy fan vad häärligt de e att ha träffat dig, min egen lilla tvillingsyster som jag inte ens visste att jag hade. Och Sarah, Jag vet hur du mår. Och jag förstår dig! Jag tror vi förstår varandra väldigt bra! Jag älskar dig min kära söööta väään, Vi ska hjälpa varandra nu, Finns här alltid för diig ;) <33 
/ Diiin vän F.<3 

Klaaaaddddaaakaaaka





Nej nu orkar jag inte mer! Nu ska jag gå ner och göra Kladdkaka, Då blir magen glaaad! =)

/F. <3

I´m not that girl- Wicked! <3


Förra veckan på Individuellasåmgen fick jag denna fantastiska sång från Musikalen Wicked! =) <33

/ F. <3


<3

                                           
                                            
                                        
                                                                                                      

Låsas uppdansning i morron!

                                     

Låsas uppdansning i baletten i morron! känner redan nu så ont jag har i kroppen efter åt. Sen plus min näsa so jag inte kan andas i för den e fööör täppt. Jaja,,, livet går vidare!
 

/F .<3


Stuff like that there!


Stuff like that there!

Denna låten fick jag nu i Fredags på min individuellasång! Väldigt kul låt. Sjukt svår men Jack ville att jag nu skulle ha lite kul för han tyckte jag jobbat så hårt detta året. Och så tyckte hand enna låten passade så bra min personlighet, det kan vi ju diskuttera! haha.. Men iallafall riktigt kul, får börja öva på den nu då för väldigt mycket text och snabbt går det! Men jag ska lyckas!!
 
Låten är från musikalfilmen For the boys med Bette Midler! Egentligen är det hon som sjunger den från början men tyckte den var riktigt bra med Kelly Clarkson. Ellerhur har jag rätt?

/ F- <3

RSS 2.0