=)

Har idag varit på ansiktsbehandling! NAAAJS!! =)  Riktigt riktigt sköönt! Nu sitter jag och väntar på att Filippa ska komma hit! Jipppii!! :), Ha satt upp lite tavlor på mitt rum också riktigt naajs! Men när jag satte upp dem så slog jag hammaren på fingret. AJ!

TIPS! Lyssna på Min bön ( the prayer) med Peter Jöback och Sarah Dawn finer! Gryymt fiin låt!



Tjaaarrååå!

/ F. <3

xP

Maaaliin ääär sttyyyyyyyrd ( STÖRD) HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA!! <333333








Tjaarååå!

/ F- <3



Natti natti!

Natti Natti! Ett sex and the city avsnitt kallar!

Tjjjaarråå!

/ F. <3


Förresten! Hoppas alla som börjar skolan nu denna veckan får de kul i skolan. Sjäälv är man ledig och ska gööra såå hiimla myycket roooliga saaker! ;) Loovar er det!


Baddräkt!



Ja, tänk om man skulle ta och köpa sig en snygg baddräkt. Asså erkänn visst har det kommit sjuuukt fiina baddräkter nu det sista året?

Tjaaarrå!

/ F. <3

Kväll

Nu ikväll stack jag,Linnea och Julia till Lomma och träffade Hanna,Moa och Anton. Mys mys.. Köpte Pizza med mig meed , muuumms! Men sen kom hem vid 9 igen så såg tv med mammsen och pappsen. Van vetern heter väl den läskiga svenska serien?

Tjaarråå!

/ F. <3


Blogg

Neeej uush, nu är jag irriterad för bloggen inte funkar att fixa! Attans!! Får väl ta och skita i den för ikväll. Men imorron då ska jag fixa den punkt sluut! Nej nu får det bli ett litet Sex and the city avsnitt.

Tjaaråå!

/ F. <3

Ingen Bella idag :(

Jag träffade inte Bella idag!!! :'( <333


Horoskop

Kärlek
Det kan dyka upp en mindre kris eller någon form av tvivel. I övrigt händer inte mycket just nu.


Ekonomi
Just denna aprilvecka blir stillsam, inga oväntade bekymmer men heller inget som piggar upp dig.


 Så stod det i mitt horoskop idag, Tycker faktiskit det stämmer rätt mycket. Shiit ja, vad traadigt mitt liv verkar xP HAHAHA

Tjaarråå!

/ F. <3

Dator!

Min dator funkar äntligen så nu har jag massa gammla bilder på denna datan! =) jiipppiii!, Me loove bilder <3



Veckan som kommer =)

Ja, En veckas lov kvar. härligt häärligt. Tror denna veckan blir rätt fullproppad! Iallafall ska mammsen och jag göra saker tillsammans och det ska bli mys mys. Men sen vill jag ju umgås med liita vänner med, så får hoppas på det med.. Nästan alla ens små kompisar börjar ju skolan nu i morron fast min skola har ju då lite längre påskloov, naajs! Träna,sola och shoppa vill jag gööra! Men jaja.. Hoppas det blir en bra vecka. Trodde jag endå hade rätt ut det igår men nej tydligen så hade jag helt fel. Och då blir jag bara fööör lack asså!! Om folk ska hålla på och dricka och sen snacka väärsta seriööst med en då får ju faktiskit den personen komma ihåg vad han säger och stå för det. Men nej tydligen inte! Adjö!!


Tjaaaråå!

/ F. <3

!



FYY FAAAN FÖR DIIIG!!!

TJaaaråå!

/ F. <3

I won´t say i´m in love!




Asså denna låttexten stämmer så sjuukt mycket! Iallafall in på mina vänner och kanske på mig med. En tjej går runt och är egentligen kär i en kille men hon vill inte riktigt erkänna det för sina vänner och inte iheller för sig själv. Men hennes kompisar står och säger till henne om och om igen att hon är kär men hon vill endå inte erkänna förrens det nog redan är försent, I slutet!

Tjaaråå!

/ F. <3

En stjärna föds!

Guud vad jag läängtar nu till sommarshowen! 13, 14 Juni! =) Yeeaaaay!!!

En stjärna föds!





Vit som en sockradpannekaka!

Sitter här nu på en solstol datan i högsta hugg och med en tallrik fil med havrepuffar (bara för vi inte hade några flingor). Guud vad jag e sugen på att träna. Har dans idag egentligen. Är faktiskit riktigt sugen men sen e det såå dryygt att ta sig in dit. Fast ash fåår se om jag hinner. Måste iallfall ner till Mathuset köpa dricka till farfar sen ska min älskade Bella komma idag också. shiiit vad jag saaknar henne! Neej uush vad filen blev äcklig nu! Neej nu känner jag att soolen måååste böörja göra så man fåår lite fäärg. Jag e väärsta bleckfisen nu ju!

Tjaaarååå!

/ F- <3

.

Suugen på att daaansa? Yeees I aam!!! <333

Tjaaråå!

/ F. <3

Natti natti!

Ligger nu här hemma. Julia ska soova här. Så hon ligger och gloor på sex and the city avsnitt jag redan har sett. Och just nu läängtar jag sjuukt mycket till underbara Maaalta! Men nu är det daags boorsta tanden för har äätiit massa massa goodis så får bli nogrann borstning ;) haha.. och sen nanna kudde!

Tjaaaråååå!

/ F. <3


Bella & Friida <3

Imorgon kommer förmoooodligen miin älskade Bellabuuus hiit! fyyy vad jag saknar henne!!! <333





Tjaaråå!

/ F. <3

Groodor!


Är det sant att man ska kyssa många grodor tills man hittar sin prins? Då undrar jag hur många grodor finns det egentligen, Verkar som det finns alldeles för många.

Tjjaaråå!

/ F . <3

En kväll på en gräsmatta med mina små älsklingar!<3

Tjoollahoopp! Kvällen började med en picknick i det blå! Eller mer på en stoor möörk grääsmatta med Julia, Malin och Linnea. Egentligen så skulle några till små poojkar komma men dem koom aldrig. Sen efter de stack vi då till lilla Simon där några st var. Där hände inte såå muuch men rätt chill. Skön soffa hadee dem iallafall;) :P HAHA...








Tjaarååå!

/ F. <3

Sööndaaag!



Nu ska jag fiixaa mmiiiig liiita!, Seeen ska jaag väääl föörmooodligen heem till Baaajsen Juulia. Och så ringer väl Maaaliiin snaaart meeed =) <33


Tjaaaråå!

/ F. <3


Yeeesterdaay!

Igåår var det som sagt pååskafton. Först liite famiilja ju sen vidare till Julia. Där täände vi massa massa ljuus och satte oss med filtar och täcken i hennes trädgård. Mysit värre.. Efter en stund blev jag nog rätt rastlöös så började släänga i pop-corn i ljusen sen ville jag ha skratttävling, vem som skrattar fulast/roligast. Men ingen ville ha det med miig :(, tror dem var rädda att dem skulle förlora! Bara för jag e såå gryymm på den leken! ;) xP HAHA.. Seen after thaat, började ett ljus brinna sjuukt mycket men jag tyckte bara dte var kul sen säger Julia helt plöstligt; Friida, ljuststaken har smällt , så Hällde hon bubbelvatten på det och då började bordet typ BRIINNA!! Fatta vad rääddda vi bleeev! Julia började gråta, linnea kissa på siig, Malin BAJSADE på sig, Men jag brandmannen sjäälv slääckte elden och var sååå modig såååå! (a), Direkt efter min hjälte insatts så koom Pöööjkarna och då började Partyt! Eller jag gjoorde TE! xP , mysigt värre. Jag fick också under kvällen en "man", sååå kääära är vii! mitt barn som är på väg fick en guudmoor vid naaamn Maaalin Göördelll Larrssson :), Ja rättare sagt kvällen var rättså händelserik och trevlig!



















Tjaaarååå!

/ F. <3


"Laserdome-haren"


Fiick en stoor goodispåse av mitt kära jobb idag, Tack så mycket "Laserdome-haren".

/ F. <3






Woork woork! 12/4



Time to work work! fast lugnt idag, bara ungefär 4 timmar idag. Då e det chill! För jag har endå ett allt fööör roligt jobb. Slutar runt 5 tiden, Komma och hämta mig? Assh det gör nig endå pappa, så gullig  som han är.  Men om ni vill inte till Malmö så säg till mig. Man har ju mobilen med siig ;), Neej bilen vääntar, och korvdoooft,laserdomespel och barnskratt också!

Tjaaarååå!

/ F. <3



Pååskafton med famiilja!

Pååsk påååsk pååsk iddaaaag! Ja trevligt trevligt, Solen lyste och hela familjen skulle samlas idag för att äta middag och ha myys. Vi hade trevligt, med lite lekar och sånt! Vi e ju såå pååhittiga i miin faaamilj ;), Middagen pratade vi liita om min kära äldsta systers brölopp som ska äga rum om ca ett år, kanske tillochmed på min 18-årsdag näästa år! sjuukt va? Att pappa ska köra husbil upp och sova i för de ska bli billigare än att bo på hotell det kan han bara drömma om.


Liita piics från daagen!




















/ F. <3

Sool!


Vi gillar att de är sool ute! <3

Pååskmaad!

Nu bara jag vääntar på ppåååskemaaaden!!! Har nu lekt lite lek med famiilja!


Tjaarrråå!

/ F.<3

Soool!



Ut och sola lite nu kanske? Yeeaay! Seen duuschiing mayybee babby och sen dra till Juullisknulliis!

Tjjaaråå!

/ F. <3

Glad pååsk!




Nu har jag vaknat efter en rätt kort natt! Drömmt har jag gjort. Sjukaste asså, Min förra bildlärare som hatade mig jobbade på min skola jag går nu på. hahaha. sjukaste! Sen drömde jag också lite om den filmen Lotta på bråkmakargatan när dem firar påsk. Ni vet när hon får massa massa kassar fullt med choklad! Sååå myyyys liksom.. Nej nu ska jag fiixa en liiten saaaak och sen så ska man väl fiiira liita PÅSK! Hur fan man nu gör de. xD, GLAD PÅSK! <3


/ F. <3
 

HJÄLP BEHÖVS! =)

Någon som är sugen på att fixa min blogg så den blir fiin fiin?

/ F. <3

Natti natti!

Nu är jag såå trött man kan bli. Klockan visar 03.12, Vafan gör jag uppe nu egentligen? :O xP HAHHA,,

Natti Natti!, Sussa gosse, puss puss puss <33

/ F. <3


Träna träna träna!

Nej nu under lovet mååste jag träna liita känner jag! Shiiit, varför äter man så mycket onyttigt? Varför finns det inget som är riktigt gott som är nyttigt? :O :/

Ge er lite tips!
En av mina kära vänner till mig sa igår; Frida när du säger du ska tex träna så gör du de men om jag skulle säga de så gör jag inte de. För det första måste jag säga jag gör precis likadant som hon. Men ibland får jag vissa ryck som gör att jag bestämmer mig nej nu fan ska jag börja träna värsta. För att man ska komma igång och träna så måste man bara ta tag i de och verkligen bestämma sig för att man ska börja. Att Börja äta nyttigt tycker jag är såå mycket svårare än att börja träna och röra sig för att få bort den "häng"magen. Det som också är svårt är ju att ta sig till det stället man ska träna. Det är som något tar imot. Men jag lovar om man bara kämpar sig dit och börjar träna så man underbart. En sak som också är bra är om man går och tränar med en kompis, EN inte TVÅ, TRE för då blir de för mycket snack. Ja då kan man peppa varandra och hjälpa varandra att göra upp rimliga och bra måål.

Har ni några bra tips på bra träning eller bara några råd om hur det blir roligare att träna? ;)


/ F. <3





Malta för två år sen <3

Hello kitty bil <3



Tänk Frida Arildsson i denna fantastiskt läckra BIL! (A) <3

Me loove iit!

/ F. <3

Glaad.



Jag vill verkligen vara super duuuper glaad!
Jag vill få det där perfekta liivet.
Perfekt man, söta barn.
Fanastisk karriär
Mitt drömbröllop
Mitt drömhus


Om ca sex år måste detta ju slå in det MÅSTE! =)


/ F. <3

Pååskloov =)

Snart en veckas lov gått, Visst är det fööör häärligt? Solen har strålat som aldrig förr och man har varlit allmänt lycklig! (för de mesta ;) ), Lovet började iallafall najs naajs. Jag var med miin älsklings Sarah <3, Då blir livet på topp. Vi skulle först äta på resturang tillsammans men istället blev de ta med sig picknick till Lommabrygga och sätta sig längst ute på den och ha det mys myyys! , Tända ljuus, good mat, good dricka ;), och Muuuusiiik!! Kan bara inte bli bättre. Sarah och jag asgarva som vanligt. Vi kände oss som den reklamen med en mobiltelefon som lyser upp hela deras picknick. Och så lyssnar dem på musik från mobilen. haha och precis var det de vi gjorde :P, Känner ni igen reklamen? om inte måste jag leta upp den och lägga in den här! Efter vår "romantiska" picknick gick vi hemmåt, vi fick lite halv panik och började springa så vi inte skulle bli våldtagna på vägen. :P, sen träffade Pooontiilluus och gick hem till mig käka lite goodis och sen somnade vi snabbbt. Dagen därpå så blev det att skoja lite till med Sarah och sen efter det träna lite smått, sit ups, armhävningar och sånt skiit! ;), Denna veckan har jag FAKTISKIT varit med Juulia också och det har variiiit bääääst =), Jag har tillochmed hunnit träffa Josefiin fiin <3, Jag har också tillochmed haft en dag då jag bara varit hemma och umgåtts lite med mina föräldrar, som jag gör allt för sällan. Min första vecka av lovet har iallafall varit något sånär kul kul! Hoppas ert lov med har varit de! Nu ska jag ha en vecka till med underbart looov! Fullt planerat är de men de ska bli kuuul!

/ F. <3



22 Augusti <3

Om några månader gifter min älskade Moster sig! Vad jag längtar, Bröllop är ju för underbaart!

Ska sjunga då med!, Lyssna på dem här nere vetja! =)



Kärleken förde oss samman- Ulf Lundell


 
För alltid- Sarah löfgren



Visst finns mirakel-Suzzie Tapper



/ F. <3

:'(



</3 :'(

Lisett i klassen youtube =) <3




E bara fööör tvungen att lägga upp detta klippet för när jag sökte på denna låten på youtube så kom lisett i min klass
upp! Väldigt duktig! =) <3

/F. <3

M1A , duuktiga! =)

Idag hade M1A teaterredovsning! Jiipppi! sooo Fancy ;), Alla var superduktiga! Men såklart så korkad som jag e så fattade jag inte alla men dem var endååå super duuktiga! Mihihihi (A), Biiig looove tooooo M1!!! <3333

Bäääästa klaaassssen!

/F. <3


Denna låten redovisade miin käära lilla vään Daniel!:)
 
Eira framförde denna trevlgia låt, superduper kul! <3

Daniella, denna grymma låten! ;) <3

Sen kan jag lova, kan lägga upp massa massa fler låtar dem framförde som var toppen men börjar med dessa ;)

Sarah & Filippa =)





Mina älsklingar Sarah och Filippa hade dessa underbara låtarna på deras teaterredovisning! =) Biiiig loove till deeem , super duktiga! <3

/ F.<3

I am sooo Happpy im sooo glaaaad! <3 'FANCY!!

Idag är jag glaaaaaad! föör det e sååån FANCY daaaag assså! xP MAHAHHA! Dagen har varit wunderbaaar! =) <3

Tja på er! / F. <3


RSS 2.0