Lovet är slut!

Nu har den sista helt fria helgen varit och nu börjar jobbet och föreställningarna igen! Skolan börjar på Tisdag, men kan säga detta lovet slutade ju ändå rättså bra tycker jag:),  Hela helgen fick jag umgås med mina kära kära vän JULIA CASSPE, hon jag inte varit med på hundra år. vi har haft fantastiskt kul och vi är rätt galna. Sovit hos henne hela helgen pga av att min egna säng i mitt fina hus har blivit våldtgästad av mina pärons bästisar ;), Imorgon följer en dag med att umgås lita med en viss Isabella Londos sen träffa Julia sen träffa Filippa för att gå och intervjua Julia och hennes mamma! Som ni nog alla vet så är Julia och hennes familj muslimer så vi ska fråga hur det är att bära buurka! Fler frågor vi kommer ställa är hur ser deras Pippi Långstrump ut i Irak och deras körkort, ser alla bilderna likadana ut? jag menar alla har ju burka hur ser man skillnad!

HAHA, ja tänk om det skulle varit så! GUUUD VAD COOOLT! Men tyvärr Julia är en helt vanliga svenne blekfis som ska på CHARTERRESA TILL SOMMAREN! TJOOHEEJ! ;) <3

Kram

Frida


Vi har en plan...





Danny saucedo



God morgon god morgon!

God morgon god morgon!

Igår kväll var jag med lilla kära gamla Julia! Hon kom precis hem från Kina och jag fick en JÄTTE FIIN present, alla 3 åringar kommer dö av avundsjuka när dme ser den!! EN HELLO KITTY KLOCKA ATT HA PÅ VÄGGEN! hihihi :) I ROOOSA!! Tackar bugar för verkligen Julia!, Nu snart ska jag väl ut och ta en liten power walk och sen lita plankan och såna grejer icke så mycket idag men ser fram imot en stor fin promenad i kylan. Tror ni att jag får med mig Julia ut? osäkert men jag ska försöka!

Kram

Frido


Rester från höstterminen

Snart är svenskan klar ska bara skriva klart dem sista meningarna och sen skicka in sedan blir det att ta itu med religionen som Filippa och jag ska ha redovisning på så snart som det går. Nu innan jul hade vi Nationella prov i Matte och engelska. Engelskan klarade jag och jag blev verkligen super glad sen kom det till matte där jag fick 2 poäng under godkänt så nu blir det att göra omprov på kapitell 3 med procent och sådant sen om jag får godkänt på det får jag det i betyg i Matte A. Sen Engelska ska jag bara läsa en bok och skriva en liten reccension. Detta ska jag lätt fixa. Jag lovar detta ska vara klart innan sportlovet,  PUNKT SLUT! Önska mig lycka till!

Kram

Frido


They don´t care about us


Denna videon är så sjukligt bra! <3


Minnen jag aldrig glömmer!

Jag saknar!











Saknar ni?

Kram

Frido


Revy "Att vara en....klassiker?" M08 & D08

Revyn i bilder


Lisa & Frida kvalster! "vi är kvalster i din säng.."

Logepolarna! Snart dags för "Let me entertain you"

Victor & Frida peppar inför "let me entertain you.."

Frida & Lisett mellan föreställningarna

Isabella bombaderar vår loge,men jag är inte sen att att hjälpa till att vara lite knaas

Frida som jag då heter peppar stenhårt för att snart gå in på scen!

Min kära Jennifer & Frida i vår vackra kostym för slutnummret!

Kram

Frido


Julafton

Min Jul i bilder!


Frida & kusin Elli på Julafton hos Moster

Mormor & Pappa

Jultomten i tormestorp & kusin Viktor

Efter tomtens besök blev någon annan tomte här med sina kusiner

Kusin viktor förvandlades till spiderman efter julklapparna

Vi hade ett himla jobb med leksakerna, väl inpakade kan jag säga

Julafton 2 i Lomma, Frida med sina två kära små syskonbarn

Alla barn som vågade fick sitta i knäet på tomten

Tillcohmed jag själv vågade ;)

Syster Jenny med mina systrars barn Ebba och Noel

Hoppas alla överlevde julen, jag kan säga jag nästan rullar fram nu!

Kram

Frido


Malin Maria Larsson, England i ett halv år!



Nu är det såhär min kära äldsta vän har åkt till England nu i ett halvår! Malin är den jag kan gå till vad det än är, den jag kan berätta allt för ,den jag kan skoja med, skratta med, gråta med,störa mig med, Ja massa skit kan jag göra med henne. Hon har varit en väldigt trygg vän här i hela mitt liv. För att hon åkertill england i ett halv år kommer inte förändra vår vänskap men jag kommer sakna henne oehört mycket! Jag kommer nog någon gång inte tänka på att Malin är iväg utan kommer gå hem till dem och se om Malin är hemma och sen komma på nej attans hon är ju i england. Jag kan lova Malin kommer få massa massa minnen där ifrån och skulle inte förvåna om hon kommer vilja stanna kvar där, men det får hon inte. Vi behöver henne här hemma. Nu snart så landar nog Malin i London och får snart träffa sin "värdmamma" för första gången. Guud jag sitter här och är nervöös, Varför? r jag rädd för att malin inte ska trivas? Är jag rädd hon ska glömma bort en? Nej det fr hon inte. Nu sista veckorna har Malin oh jag träffats varje dag, vi har verkligen haft super kul tillsammans. Men när det bara var två dagar kvar tills hon åkte så var jag tvunegn att titta på henne, för tänk om  ni inte skulle få se er bästa vän på ett halv år, hur skulle ni känt?

Älskar dig min vän Malin Maria Larsson!

Kram


Frido


Michael Jackson!

Dessa två låtarna hade jag tänkt ta till mina två dansgrupper? vad tycker ni? Egentligen finns det några stycken andra låtar jag också vill ha men dem får jag spara tills jag kanske har en lite äldre grupp ;)

Kram

Frido



ABC - Jackson 5


Black or white- Michael Jackson


Nyårsafton!

Då har det varit nyårsafton också! Ja det var ju så trevligt så. Kvällen började med att Malin och jag CYKLADE till Hjärup, Hem till Moa. Där väntades Middag med förrät,varmrätt och efterrätt, Muums säger jag bara!! Undermiddagen lekte vi liten lek som heter Sms roulette! Hur rolig som helst! Efter vår trevliga middag så var vi kvar hos Moa en stund sjöng och Moa spelade gitarr. Efter ett litet tag blev det promenad till festen vi skulle till. Alltså Tess och Fridas 18-årsfest! Hur trevligt som helst. Massa massa gamla vänner var där som man kunde prata med och dansa med. Klockan blev 00.00 och alla begav sig utåt. Många pussar och kramar med sina kära vänner för att viga in det nya året.  Vid halv 3 tiden stack Malin och jag hem till Moa igen för Malin behövde gå på toaletten. Sen CYKLADE vi hem igen till Åkarp och hem till Kevin som hade lite efterfest. Vid halv 5 begav jag mig hemåt och somnade sköönt vid fem tiden i min sköna varma säng.

Kan ni tänka er, Malin och jag började detta året med att motionera! Duktigt jobbat tycker jag. Och det var ju också bra det för ett av mina nyårlöften var att börja motionera mer och träna! Ni kanske vill veta mina små nyårslöften? ;

' Börja träna motionera regelbundet
' Kämpa i skolan och försöka utvecklas så mycket som möjligt i estetiska ämnena
' Umgås mer med mina systrar
' Ta körkort

Och sen lite annat smått och gott ;)
Önska mig lycka till!

Vad är dina nyårslöfte?

Kram banan!


Frido




Werngren och Frida



tess och Frida, Grattis Tess! :)


Här kommer Pippi Långstrump!

Tjoolaahopp!, Här har ni mig!

Ja nu har vi kört första perioden med Pippi Långstrump på Nöjesteatern! Trevligt trevligt! Till en början med alla rep och kaaos som det varit trodde jag aldirg detta skulle funka! Men helt plötsligt sås tod vi där på Premiären och det gick väldigt bra. Sen har det bara gått bättre och bättre. Jag är med i gröna gruppen och vi hade vår sista föreställning den 30 December. Fullsatt i hela salongen, riktigt riktigt kul! Eva Rydberg var där också och kollade och hon verade gilla det, hon kom iallfall med ett stort smile när hon steg in vid logerna. Nu i början på januari är det röda gruppen som spelar. Och sen sätter vi igång igen tror det är den 16 Januari i Ystad. För nu ska vi nämligen ut på turne i skåneland! Massa olika scener men jag hoppas det blir bra. 

Massa kramar

Frido 



Ett nytt litet nyårslöfte?

Hejsan hoppsan! Nu har jag fått så mycket klagomål från både vänner och familj för att jag aldirg skriver i min blogg. Ska jag ha det också som nyårslöfte att skriva mer i bloggen, Blir ni glada då? För att jag inte skriver är nog mest för jag känner jag har inget intressant att skriva och har väl inte ro att sätta mig ner och skriva massa gojja. Ska försöka ändra på det. Mitt liv som är så fullspäckat måste det ju finnas något att berätta om. ;)

Puss på hjärtat!

/ Frido


RSS 2.0